THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, 11 April 2013

from ahmad :)

i hope you will be the last and forever <3




you are the most special person that i've ever know. thanks for loving me all these days. terima kasih kerana menerima sy seadanya. mencintai awak satu anugerah tuhan beri. saya hargai sgt syg. never give up on me sayang!



you change my whole life. dont know what you doing with your love. i've never felt love like this before. i pray i wish we can have this forever :) just dont go and break my heart noratika sabihah :) just be with me sayang. ineedyou!


walau macam mana sekali pun, awak just perlu tahu sy sentiasa sayangkan awak dengan tabah. saya sentiasa cintakan awak sepenuh hati. insyaallah. peduli lah apa orang nak kata. mereka tak rasa apa kita rsa. hehehe. sy sgt sayangkan awak si semangat! 





haa btw, gambar ni gambar pertama awak send kt sy. see! sampai sekarang sy still simpan lg. remember this syg, its true that i love you. i'll stand for you, i'll fight for you, i'll bleed my self dry for you. hehehe poyooooo semua ni. saya cuba, manusia mencuba :)

maggi buatan sayang

hari nih ade someone masakkan sy maggi , haishh seronoknya ! walaupunn maggi tp itu dah cukup bermakne , actually xpernah ade punn org yg special masak utk sy , so today i am lucky person in the world cos i have my private chef , i call him chef ahmad aslam , he"s now is my masterchef .syg . hee thanks rajinkan diri masak maggi utk sy lepas je sy bgun . hehe mmg tgah lapar td sbb baru bgun kan . ehehe , ada milo lagy ! aww , ohssemm syg . hehe see ! smpai radhi habeskan air milo tuh . huhh nmpk sgt sodap . blurpp~  sebenarnya kan kan sy xnk share ngan dyorg tp dsbbkan sy ksian tgok dyorg lapar sy bg lahh , sy bukan kedekut tp sbb syg sy masak . ohh so special . :) hehe love u ! esok nk lgy tau ! huhuhuhu


hehe ni lah sebelah ni lah chef tuhh , dy mmg gedik , suhh sy letak gmbar dy . huhh yela kan syed shamim la katekan . huhh ni semua poyoo . hehehe jgn mrh *peace

Tuesday, 9 April 2013

my hero

dia , dia ialah hero dalam hidup sy ...


yes , i love him <3 so muchh .
ye dia ... dia adalah lelaki yg paling sy syg ..
terima kasih sangat2 sebab muncul dalam hidup sy nihh
dia adalah tempat sy untuk ketawa , menangis , bahagia , bergaduh semuanya lahh
dia mengajar sy erti ketabahan dalam hidup
ye sayang kesempurnaan dalam hidup xpernah ade tp sy rase sy dah dpt kesempurnaan tu setelah awk hadir dalam hidup nih
sy xpernah jumpa lelaki seperti awk ...
sy xnk berjanji apa2 dgn awk tp sy harap sy dapat buktikan sy betul2 syg awk .
awk dah 4 bulan kita kenal ...
sy rase mcm2 wak ...
our relationship must be go on no matter what !