THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, 12 November 2013

hai sayang.

video
terima kasih jaga saya.
terima kasih sebab tidak pernah bosan dgn kehidupan bersama saya setelah beberapa bulan ni.
semoga hubungan ini kekal .
jaga hati masing:)

Thursday, 11 April 2013

from ahmad :)

i hope you will be the last and forever <3




you are the most special person that i've ever know. thanks for loving me all these days. terima kasih kerana menerima sy seadanya. mencintai awak satu anugerah tuhan beri. saya hargai sgt syg. never give up on me sayang!



you change my whole life. dont know what you doing with your love. i've never felt love like this before. i pray i wish we can have this forever :) just dont go and break my heart noratika sabihah :) just be with me sayang. ineedyou!


walau macam mana sekali pun, awak just perlu tahu sy sentiasa sayangkan awak dengan tabah. saya sentiasa cintakan awak sepenuh hati. insyaallah. peduli lah apa orang nak kata. mereka tak rasa apa kita rsa. hehehe. sy sgt sayangkan awak si semangat! 





haa btw, gambar ni gambar pertama awak send kt sy. see! sampai sekarang sy still simpan lg. remember this syg, its true that i love you. i'll stand for you, i'll fight for you, i'll bleed my self dry for you. hehehe poyooooo semua ni. saya cuba, manusia mencuba :)

maggi buatan sayang

hari nih ade someone masakkan sy maggi , haishh seronoknya ! walaupunn maggi tp itu dah cukup bermakne , actually xpernah ade punn org yg special masak utk sy , so today i am lucky person in the world cos i have my private chef , i call him chef ahmad aslam , he"s now is my masterchef .syg . hee thanks rajinkan diri masak maggi utk sy lepas je sy bgun . hehe mmg tgah lapar td sbb baru bgun kan . ehehe , ada milo lagy ! aww , ohssemm syg . hehe see ! smpai radhi habeskan air milo tuh . huhh nmpk sgt sodap . blurpp~  sebenarnya kan kan sy xnk share ngan dyorg tp dsbbkan sy ksian tgok dyorg lapar sy bg lahh , sy bukan kedekut tp sbb syg sy masak . ohh so special . :) hehe love u ! esok nk lgy tau ! huhuhuhu


hehe ni lah sebelah ni lah chef tuhh , dy mmg gedik , suhh sy letak gmbar dy . huhh yela kan syed shamim la katekan . huhh ni semua poyoo . hehehe jgn mrh *peace

Tuesday, 9 April 2013

my hero

dia , dia ialah hero dalam hidup sy ...


yes , i love him <3 so muchh .
ye dia ... dia adalah lelaki yg paling sy syg ..
terima kasih sangat2 sebab muncul dalam hidup sy nihh
dia adalah tempat sy untuk ketawa , menangis , bahagia , bergaduh semuanya lahh
dia mengajar sy erti ketabahan dalam hidup
ye sayang kesempurnaan dalam hidup xpernah ade tp sy rase sy dah dpt kesempurnaan tu setelah awk hadir dalam hidup nih
sy xpernah jumpa lelaki seperti awk ...
sy xnk berjanji apa2 dgn awk tp sy harap sy dapat buktikan sy betul2 syg awk .
awk dah 4 bulan kita kenal ...
sy rase mcm2 wak ...
our relationship must be go on no matter what !

Wednesday, 27 March 2013

ahmad yang punya




27 disember 2012 saya jumpa orang tua gila nih ,  huhh berlagak gila mamat sorang nih . hurmm bjet je , takpe yang penting sy syg dia kan , ehh dia ada kat sbelah sy skang nihh < ahaha ngajokk ke ? sorry lahh bergurau je kan > sayang i love u


 


1 januari 2013 yes , tarikh keramat . hee actually dy jiran makcik sy , dy kejam dan pembengis . harharhar
 , dy kuat mengamok . huhh touching lebih . mcm gegurlllll . eeyuukkk manja sgt . k dah2 stop smpi sini ada orang bengis . takudd , huhh nak lari .

Saturday, 25 February 2012

Specially for my beloved sister ... 26/2

SELAMAT HARI LAHIR yg ke 21 kpd akk aku yg debab , gmok n of cos cantekk ... hee , guraw je .. jgn ambik aty kay . aku sayang kaw kak . kaw kakak paling best . sbb kaw sorang je kakak aku (: hee , kaw garang tp sbnarnye kaw caring jgak kan . klaw aku dmm kaw risaw sangat . klaw aku nk mkn somthng tu tp tade duit kaw mesti blikan kan . kaw xkdekut lgsung . hee ,tp aku pling xsuke bile kaw suke memekak pg2 klaw rumah xbkemas , bju dgn pggn mgkuk xbsuh . hee . sbar jela dgn lontaran suare kaw . tp aku buat jgak kan sume tuh . kaw baek kak . sumpah aku syg kaw gile2 ! hee .. okay2 , cpat2 la kawen dgn abg juny tuh . nnt cpat aku dpt ank buah yg comel ! hee . kaw da tue la kak . hahaha . oke , lgy skali aku nk wish ' hepy birthday to you' .. smoga dimurahkan rezki dan sihat walafiat okay . mmmuuuuuaahhh ! love you . hekk
               
nah kek untuk kau !

Saturday, 4 February 2012

SEKADAR WANITA BIASA

hee . sy suke lagu nih . kan best ade org nyanyi kan utk sy version lelaki (:

kotak hati dah ade yg sudi nyanyi (: sy tggu seseorg lgy (:


=sekadar wanita biasa=

Wajah nan rembulan
Meruntun jiwaku
Tiap tutur kata
Penuh keimanan

Tetapi diriku
Berbeda denganmu
Aku hanya insan penuh kejahilan

Adakah mungkin kan ku miliki kasih
Atau sekadar dalam hati

Ya Allah perkenankan doaku
Jadi ku halal baginya
Menemani mimpi indahku
Ku bertanya...

Adakah harus ku kata
Ku cinta dia (Ku sayang dia)
Ku sayang dia (Ku cinta dia)
Siapalah aku
Sekadar wanita yang biasa

Cintaku tak bererti memilikinya
Tapi cukup sekadar doa
Bahgiaku untuknya

 by :FEELHONEY

Tuesday, 13 December 2011

MENANTI tahun 2012 .. hehe .. seram nehhh !


guess what am i thinking rite now ? hehe . iyup ! time ticking sofast . im still in skool ^_^
soon , ill back to school . uwarghhhh >_<  malas la wehh . haish .
barang2 skola xbeli lagy laa . keje skola xsiap agy woo ~
and ofcos ,,, im certainly one of da examinees .. hhee (SPM lerrr )
lalalala ~ bersedia ? not really laaa .... but i've a dtermination 4 next year (:
: - sye nak jadi seorang yg rajen la kan . sye xnak tido dalam kelas da . sye nk siapkan sume kje ckgu .
  - sye xnak ulang ape yg tjadi pade PMR . ive got nothng =,= only 4A's (tapi syukur alhamdulillah laen2       -- sumer B! ) tp sye nk ulang balek ape yg tjdi pade UPSR . hhee , sye dpat result yg bgus  (: straight A's   ----kan2 . alhamdulillah !

hmm .YES ! aku nak dapatkan result LULUS CEMERLANG (: 
DOAKAN SAYE NORATIKA SABIHAH BINTI KAMARUDDIN MENJADI SEORANG YANG BERJAYA DALAM HIDUP DIDUNIA DAN AKHIRAT .
amin   ~
YA HAKIM ! YA KHALIQ ! YA MUBDI !

yeah . for my besties : FARHANA NATASYA
                                i wish for u da besh luck wokehh . ! make our results become colourfull ye !
                                take mynote:- always study smart dont study hard . (untuk kau yg sangat rajenn)hhee

REMEMBER ^-^
-- we can achieve da successfull when we take it sriously ..

                                                  *sory for mybroken english okeh . (practice makes perfect rite?)