THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, 11 April 2013

maggi buatan sayang

hari nih ade someone masakkan sy maggi , haishh seronoknya ! walaupunn maggi tp itu dah cukup bermakne , actually xpernah ade punn org yg special masak utk sy , so today i am lucky person in the world cos i have my private chef , i call him chef ahmad aslam , he"s now is my masterchef .syg . hee thanks rajinkan diri masak maggi utk sy lepas je sy bgun . hehe mmg tgah lapar td sbb baru bgun kan . ehehe , ada milo lagy ! aww , ohssemm syg . hehe see ! smpai radhi habeskan air milo tuh . huhh nmpk sgt sodap . blurpp~  sebenarnya kan kan sy xnk share ngan dyorg tp dsbbkan sy ksian tgok dyorg lapar sy bg lahh , sy bukan kedekut tp sbb syg sy masak . ohh so special . :) hehe love u ! esok nk lgy tau ! huhuhuhu


hehe ni lah sebelah ni lah chef tuhh , dy mmg gedik , suhh sy letak gmbar dy . huhh yela kan syed shamim la katekan . huhh ni semua poyoo . hehehe jgn mrh *peace

1 comments:

SABIHAH said...

haah lah rupa syed shamim sgt2